Lester med gäster som Joel Lundqvist, Tina Nordström, Anders Svensson, Edward Blom och Pia Sundhage

Göteborgskomikern Lester bjuder in till uppochnervänd ståupphumor, skrattretande musik och underfundiga kändisintervjuer med Joel Lundqvist, Pia Sundhage, Edward Blom, Tina Nordström och Anders Svensson.

Göteborgshumor, musik och intervjuer med välkända profiler varvas om vartannat i humorshowen ”Lester med gäster” under ledning av ciceron Markus “Lester” Qvist. För musiken står Den Oroliga Orkestern feat. jazzsångerskan Helena Lidström + DJ Lida och in och ut på scen ränner sidekick Fredrik Wingbro.

JÄTTEGÄSTER:

19/9
Pia Sundhage

10/10
Edward Blom

24/10
Anders Svensson

8/11
Tina Nordström

5/12
Joel Lundqvist

BILJETTER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *