LESTERS KROGSHOW

LESTER MED GÄSTER på Quality Hotel The Weaver

Välkommen till en trerätters krogshow i tre akter på Quality Hotel The Weaver med komikern Lester & Co inklusive livemusik, IQ-quiz, mentalsjuk magi och massor av andra galenskaper. För musiken står Crazy Lager från Barbados och dessutom tittar en rad välkända gäster förbi i Lesters egen talkshow. Håll i hatten!

GÄSTER
JANNE SCHAFFER

(Fler gäster tillkommer)

Entré (18.00)
Välkommen innanför dörrarna på Quality Hotel The Weaver på Göteborgsvägen 91, slå dig ner och beställ käck dryck för att så snabbt som möjligt hinna försvinna in i dimman innan kvällens katastrof tar sin början (akt 1-3).

AKT I: Den IQ-befriade akten (18.30)
Lagom till förrätten inleder vi med ett gammalt hederligt Melankolikryzz, där våra glada tongångar möter ledsamma melodier. Vi skummar dessutom oplanerat igenom planlösningen och över kvällens kissregler innan ljuset släcks, lokalen bommar igen och alla får gå hem. Nej, inte riktigt ännu (vi ska hinna med akt 2 och 3 också).

AKT II: Den IQ-befriade akten (19.05)
I takt med att ni slänger i er huvudrätten genomför vi ett omöjligt IQ-test i linje med kvällens tema för att säkerställa kunskapsnivån i lokalen (och för att kunna skicka hem de som inte håller måttet). Vi betar därefter av en ljusskygg släktträff och genomför en avgrundsdjup miffoundersökning bland publiken innan nedräkningen ned mot aftonens apokalypssmäll tar sin början (akt 3).

AKT III: Lester med gäster (19.30)
Kvällens mastodont-irritationsmoment – trash-talkshowen Lester med gäster, fullsmockad av orolig humor, tvivelaktig livemusik och välkända gäster. Varje kväll har ett eget tema, det ena värre än det andra. Sen går vi hem.

MENY:

Förrätt
Toast skagen toppad med tångcaviar

Varmrätt
Örtstekt oxfilé med rosmarinsky, säsongens rostade grönsaker och pommes anna

Dessert
Crème brulée

Köp biljetter