Lesterfest på Hard Rock Café 27/10

Lester, Crazy, Pipi, Studiomanders och DJ Lida bjuder in till hejdundrande oktoberfest, halloweenparty eller bara vanligt apokalypsvidunder torsdag 27 oktober. Med gäster som den nyblivne tvåfaldige världsmästaren i pensionärsbrottning Eddy Bengtsson, den evigt tunga tredubbla superduperduon Triple & Touch och ett gäng goa besvikelser till överraskningar blir det som vanligt en kväll utan motstycke. Vare sig det nu är positivt eller negativt.

Kvällen inleds som sig bör med en genomgång av de överdrivet strikta internatregler som gäller i salongen under kvällen och följs upp av ett IQ-test för att ringa in intelligensnivån på publiken. Detta för publikens eget bästa – har man för högt IQ har man ingen behållning av kvällen.

Därefter följer huvudakten, eller mer korrekt den huvudlösa akten, trash talk showen LESTER MED GÄSTER där ciceron Lester Hjerdt lotsar ett gäng vilsna hönshjärnor längs en kolsvart skogsväg fram till en igenvuxen återvändsgränd.

Välkommen!